|
Nu esti logat.
Sex protejat--->prezervativul rupt-2#20 2012-07-07 03:47:41
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptEa crede ca e prea tanara sa ia pastila de a 2`a zi, nu? Atunci despre chiuretaj ce parere are? Ultima oara a fost editat de AlinaRoyksopp (2012-07-07 03:54:48) Zambeste ! Maine s`ar putea sa fi stirb.. Offline #21 2012-07-07 09:16:57
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptpai pana ajunge la medic nu trece naiba timpul si adio pastila de a 2-a zi? si daca se creaza sarcina direct chiuretaj sau bebe mic. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #22 2012-07-07 09:48:06
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptMai,eu am 17 ani si iau anticonceptionale recomandate de la medicul ginecolog si ce,crezi ca mi-a mai crescut o mana? NU! Duceti-va la doctor dar pana atunci sa ia pastila de a 2 a zi ca daca nu v-ati protejat acum trebuie sa faca ceva si noroc de pastila asta. Two souls don't find each other by simple accident Offline #23 2012-07-07 12:08:51
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptDoamne mare ti gradina. ce pastila ii poate face rau mai mult decat un bebe la 16 ani? fetelor cred ca ne racim gura de pomana, ca or fi trecut demult orele in care se mai putea face ceva. Ultima oara a fost editat de denorah00 (2012-07-07 12:11:19) Viata mea, desprinsa din povesti Offline #24 2012-07-07 21:04:27
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptare 72 de ore la dispozitie de la "incident" ca sa ia pastila de a 2a zi, nu 12. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#25 2012-07-07 21:25:55
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptsi efectu e la fel de sigur daca o ia dupa 71 de ore, ca si cum ar lua dupa 10 ore? Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #26 2012-07-07 21:43:38
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptda, si eu stiam ca are 72 de ore, dar citind varsta si imprejurarile am tinut sa specific Viata mea, desprinsa din povesti Offline #27 2012-07-07 21:52:20
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptEu cred ca ne-am zbatut degeaba si ca au trecut cele 72 de ore..cred ca in curand vom urmari un topic..a ramas insarcinata,ce putem face? suntem prea mici.. Two souls don't find each other by simple accident Offline #28 2012-07-08 15:23:41
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptEu am luat prima oara anticonceptionale la 12 ani, pentru dereglarile mele hormonale... ca sa vezi, nu mi s-a intamplat nimic. 6 ani mai tarziu, inca nu am nimic. Sincer, de ce naiba o fi asa panicata? Mi se pare la fel de ridicol ca mitul medieval cu "nu te spala, apa face rau". Offline #29 2012-07-08 18:24:40
Re: Sex protejat--->prezervativul rupt
producatorii zic ca da oricum, cu cat o ia mai repede, cu atat mai bine; depinde si de viteza de reactie a organismului, dar si de perioada ciclului menstrual in care o ia; doc zicea ca in preajma ovulatiei exista riscul ca pastila sa nu mai aiba nici un efect. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #30 2012-07-08 21:06:05
Re: Sex protejat--->prezervativul rupta fost chiar in acea seara la ginecolog si s-a consultat...a ajuns la vorbele mele si recomandarile date de voi...a luat pastila la 9 ore dupa ce a avut loc accidentul... si dupa 12 ore a luat-o si pe a doua...sa inteleg ca de acum putem dormi linistiti si eu si ea?...singurele simptome de la pastila au fost niste dureri abdominale, moleseala si durere de cap...varsaturi sau sangerari inca nu a avut... Ultima oara a fost editat de gdmlszgmm (2012-07-08 21:13:09) Offline #31 2012-07-08 21:27:57
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptDeci. Two souls don't find each other by simple accident Offline #32 2012-07-12 10:28:58
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptDaca i-au aparut unele sangerari la 6 zile de cand a luat pastila e in regula?...cam cat ar trebui sa dureze aceste sangerari? ( si este mai inchis la culoare--->ciocolatiu...e in regula? :-SS ) Offline #33 2012-07-12 10:31:04
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptsangerarea aia nu are un tipar prestabilit de aparitie si durata; poate sa apara, poate sa nu apara; poate tine 2 zile, poate tine o saptamana. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #34 2012-07-13 10:00:42
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptSunt destul de ingrijorat, este a treia zi si sangerarile sunt abundente ( acum sangele e rosu, nu ciocolatiu ca inainte) isi schimba tampon dupa tampon si se simte si destul de slabita...ar trebui sa mergem la un medic sau ceva? :-SS Offline #35 2012-07-13 10:05:36
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptdaca simte ca ceva e in neregula, puteti merge; e normal sa se simta slabita, tocmai a avut menstruatie cu o saptamana inainte, acum se poate considera ca are iar; sa manance bine si sa se hidrateze corespunzator. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #36 2012-07-16 11:14:03
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptieri ( a 4-a zi de cand are aceste sangerari ) nu a mai curs aproape deloc ( era maroniu ) iar pe timpul noptii nu a curs deloc...in aceasta dimineata a inceput dintr-odata sa curga tare...si e sange curat ( rosu )...este ceva in neregula?...pot aparea complicatii...de 2 zile se simte foarte slabita...cand se ridica din pat o ameteste in cap :-SS Offline #37 2012-07-30 13:58:42
Re: Sex protejat--->prezervativul ruptPe data de 6 iulie am avut contact sexual cu iubita mea protejat...prezervativul s-a rupt, la 9 ore de la contact ea a luat pastila Postinor 2 si exact la 12 ore dupa a luat-o si pe a doua, la 6 zile mai tarziu ( pe 12 iulie ) i-a aparut o sangerare destul de abundenta...care s-a terminat dupa 4 zile si a fost si cu cheaguri...pe data de 24 iulie ar fi trebuit sa-i vina menstruatia...pana in ziua de azi inca nu i-a venit ( este a 5-a zi de intarziere...si maine va fi si a 6-a )...in schimb are niste dureri puternice de spate, burta si intr-o parte ( la ovare ) care apar si dispar...si o sensibilitate foarte crescuta la sanul drept, iar totodata de vreo 5-6 zile ii apar niste scurgeri vaginale de culoare alb-galbuie pe chiloti, de cand a avut loc incidentul cu pastila am mai avut contact sexual de 2 ori...saptamana aceasta...pe 21, protejat si totul a fost in regula. Offline #38 2012-07-30 15:29:15
Re: Sex protejat--->prezervativul rupteu nu pricep ce menstruatie vrei sa mai aiba cand a avut dupa pastila sangerari atatea zile. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|